Αθήνα, 14 Μαΐου 2019: Η Mastercard στηρίζει το 4o Athens Street Food Festival και μας χαρίζει γαστρονομικές εμπειρίες, ανεκτίμητης αξίας! Η διοργάνωση θεσμός που «ταξιδεύει» το Αθηναϊκό Κοινό με γεύσεις από όλον τον πλανήτη, φιλοξενείται για μια ακόμη χρονιά στο Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι και αναμένεται να εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Mastercard μέσω της χορηγίας της, παρέχει μοναδικά προνόμια και «απογειώνει» την εμπειρία κάθε επισκέπτη στο Athens Street Food Festival. Πληρώνοντας ανέπαφα με την κάρτα Mastercard®, μπορεί κανείς να εξασφαλίσει όχι μόνο πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Athens Street Food Festival αλλά και να απολαύσει το αγαπημένο του ποτό ή αναψυκτικό δωρεάν στο Happy Ηour του bar μεταξύ 19.00 και 20.00, καθημερινά.

Παράλληλα, στο φετινό φεστιβάλ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Mastercard, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό ή το φαγητό του αλλά και να κερδίσει μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις. Η Mastercard δίνει τη δυνατότητα στο κοινό, μέσω του διαδραστικού billboard να συνεισφέρει για καλό σκοπό και παράλληλα να διεκδικήσει ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες. Όλοι οι συμμετέχοντες με το άγγιγμα της κάρτας τους στη συσκευή, έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν, περισσότερες από μια φορές, το ποσό του 1€ στο σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», στόχος του οποίου είναι η φροντίδα των παιδιών άπορων οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Έλα και εσύ στο Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι, στις 17-18-19 και 23-24-25 Μαΐου, για να απολαύσεις μοναδικές δημιουργίες «street food» και να ζήσεις μια ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία με τη Mastercard!

-ΤΕΛΟΣ-


Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο των πληρωμών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του πιο γρήγορου δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών παγκοσμίως, μέσω του οποίου διασυνδέει καταναλωτές, εμπόρους, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Τα προϊόντα και οι λύσεις της Mastercard κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές – όπως τα ψώνια, τα ταξίδια, τη διαχείριση μιας επιχείρησης και των οικονομικών της – πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές για όλους. Παρακολουθείστε τα νέα μας στο Twitter @MastercardNews, ακολουθήστε μας στο Facebook facebook.com/MastercardGreece και στο Instagram Instagram.com/MastercardGR, συζητείστε μαζί μας μέσα από το Cashless Conversations Blog και εγγραφείτε εδώ για τα τελευταία νέα μας.


Σχετικά με το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ιδρύθηκε το 1987 στην Αττική. Είναι μη κερδοσκοπικό και διοικείται από εικοσαμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Η έδρα του βρίσκεται στην οδό Στησιχόρου 15 στο κέντρο της Αθήνας.
Βασικός σκοπός του Σωματείου αποτελεί η φροντίδα του παιδιού άπορων (μονογονεϊκών ή μη) οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα μέχρι την ενηλικίωσή τους. Καλύπτονται απαραίτητες ανάγκες τους με δωρεάν μηνιαίες παροχές, όπως φαρμακευτικό υλικό, ιατρικές εξετάσεις, τρόφιμα, λογαριασμοί, ενοίκια, δίδακτρα, ψυχαγωγία, κ.ο.κ.. Προτεραιότητα δίνεται στα ανασφάλιστα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2018 προσέφερε βοήθεια σε 170 οικογένειες με 295 παιδιά.